Recept som står sig!

Ett ställe att samla de där recepten som vi ofta vill komma åt....och som många andra vill ta del av:-)

14 April 2006

Jordgubbs- & Lime-Pannacotta

Favorit från ARLA
Mäktig och underbar!

Ingredienser för 4 port
1 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g KESELLA jordgubb&lime

Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter

Gör så här
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde och socker i en kastrull.
Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden.
Låt svalna något. Blanda ner KESELLA.
Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten.
Skär jordgubbarna i skivor, dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering.

MUMS

1 Comments:

  • At February 05, 2007, Blogger webmosterhelene said…

    Åh, vad gott detta lät! Måste återkomma då jag lagat det receptet :) Tack för dina go'a rader i min blogg, självklart kikar jag tillbaka! Kram, Helene

     

Post a Comment

<< Home